MCL wint de Beker van de Erevoorzitter

Na enkele jaren van gedwongen Corona pauze werd de Beker van de Erevoorzitter ON4WF weer uitgereikt.

Deze onderscheiding baseert zich op de activiteiten die een UBA gewest gedurende een volledig kalenderjaar aan de dag legt. Hierbij denken we aan het inrichten van opleidingen (basisvergunning & HAREC), de promotie van onze hobby naar het brede publiek en jeugd in het bijzonder, het schrijven en vertalen van artikels voor het UBA tijdschrift en de website e.d.

Ook het met de clubcall deelnamen aan UBA contesten en velddagen alsook de verhouding van het aantal leden en de aanwezigheden op de algemene vergadering van de UBA leveren punten op.

De beker werd ooit in het leven geroepen door de UBA erevoorzitter, Gaston, ON4WF. Onder alle deelnemende secties wordt een prijzenpot verdeeld waarbij de eerste plaats ook nog eens met een echte grote beker wordt beloond. 
Traditioneel wordt de uitslag tijdens het jaarlijks UBA Congres bekend gemaakt. 
De beker die nu werd uitgereikt slaat op de activiteiten van 2023. Van de dertig deelnemende secties behaalde MCL voor de tweede achtereenvolgende keer de eerste plaats. Behalve de beker bracht dit ook € 700 extra in de MCL clubkas!

Alle leden die er mee voor hebben gezorgd dat MCL de beker in de wacht kon slepen een dikke proficiat en hartelijk dank! Want dit is natuurlijk een gezamenlijke prestatie. Laten we 2024 verder op dit elan voortzetten want wie weet… de sectie die de beker drie opeenvolgende keren wint mag hem definitief houden.

Deze website maakt gebruik van cookies

Om je surfbeleving op deze website optimaal te maken maakt de website van de Mechelse Zendamateurs gebruik van cookies.